Zámbó Krisztián

Ezzel a csodálatos dallal szeretnénk tisztelegni azért amit adtál nekü. A produkció alatt egyébként táncosnőként segítette Zámbót a kedvese Takács Zsuzsika is.


Zambo Krisztian Jimmbo On Instagram 1997 2020 Nocomment Instagram Photo Couple Photos

The singer noted that the breakup was not due.

. Az énekes leszögezte nem harmadik fél miatt döntöttek úgy hogy elválnak az útjaik hanem az idő elteltével sokat változtak és. Zámbó Krisztián elárulta hogy valóban szakítottak 11 év után három hete nincsenek már együtt és ez nem is fog már változni. Exének üzenhetett Instagram-sztorijában Zámbó Krisztián.

Tavaly volt az esküvőm. Amellett hogy 40 pontot kapott a zsűritől poénokra is. Az eredeti klipet vitték színpadra amelyben Meat Loafot szörnynek maszkírozták.

Zámbó Krisztián és Zsuzsika 2020-ban az RTL. Adásában ahol az Id Do Anything For Love című számot énekelte el. 646 Likes 24 Comments - Zámbó Krisztián Jimmbo zambokrisztianofficial on Instagram.

6 hours agoKrisztián Zámbó exe made a surprising statement. Krisztian Zámbó And the Zsuzzi He was already planning to get married and start a family when he came out of the sky like a bolt of lightning The news has been announced To end their relationship after 11 years. Jobb lesz ha elfeledlek téged.

Azonban nagyon szeretnénk nyáron megtartani az esküvőt és azt is hogy bővüljön a családunk egy kisbabával nyilatkozta korábban Krisztián. 45268 likes 14441 talking about this. Zámbó Krisztián és Zsuzsi nemrég döntöttek úgy hogy külön utakon folytatják.

5 hours agoTalpraesett vagyok van önbizalmam ez bejön a nőknek. Ő volt az aki a menyasszonyával Zsuzskával ellentétben először megszólalt megerősítette a szakításuk hírét mi több határozottan kijelentette hogy már biztosan nem fognak kibékülni. 20 év telt el azóta hogy elmentél és még mindig emlékszünk rád soha nem feledünk el.

Az énekes nemrég kommentben fakadt ki volt menyasszonya Instagram-posztja alatt és úgy tűnik még maradt benne némi fájdalom. Az énekes akkor azt mondta jól van közösségi oldalain mégis úgy tűnik megviseli. 1 day agoZámbó Krisztián és Takács Zsuzsika néhány nappal ezelőtt jelentették be a hírt hogy tizenegy év után külön utakon folytatják.

Nyilván vannak nehezebb óráim 2022. Zámbó Krisztián Meat Loaf bőrébe bújt a legutóbbi Sztárban Sztár. Szakított Zámbó Krisztián és párja Zsuzsika videó Sok volt a munkánk is nagyon elfoglaltak voltunk.

A zenész azt is elmondta hogy bár nem erőltet semmit nyitott arra hogy megismerkedjen élete szerelmével úgy érzi ugyanis hogy 42 évesen már illene családot alapítania. By Muhammad Bowen June 22 2022. Magyarázta a lapnak.

He is known for his work on Van életünk 2021. Krisztián most elmondta hogy alapvetően jól érzi magát de a magányos esték megviselik. More posts from the talk_hunfluencers community.

Először úgy tűnt Zámbó Krisztián kifejezetten jól viseli hogy több mint tízéves párkapcsolata zátonyra futott. Hol van az a lánya Aki tudjahogy mitől lennékboldog újra. 405k Followers 2147 Following 1728 Posts - See Instagram photos and videos from Zámbó Krisztián Jimmbo zambokrisztianofficial.

Mostanában több a jó napom mint a rossz csak magammal foglalkozom edzeni. Nem kell a könnyes búcsú már. 1 day agoZámbó Krisztián Instagram-oldalán közölte a nyilvánossággal hogy 11 év után véget ért a kapcsolata Zsuzsikával.

Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsika néhány nappal ezelőtt jelentették be a hírt hogy tizenegy év után külön utakon folytatjákKrisztián most elmondta hogy alapvetően jól érzi magát de a magányos esték megviselik. A sztoriban megosztott érzelmes sorok ugyanis egyértelműen egy szakításról szólnak. Influenszerek által hirdetett menyasszonyi ruha szalon miatt éreztem magam borzasztóan az esküvőmön.

Az elmúlt hónapok alatt viszont rájöttek hogy az lesz mindkettőjüknek a legjobb ha szétválnak útjaik. Június 21 kedd 1920. Zámbó Krisztián hivatalos oldala.

Zámbó Krisztián Hivatalos Oldala. Kicsit hosszú lett köszönöm ha elolvassátok. A szakításban nem játszott szerepet harmadik fél nem veszekedve váltak külön egyszerűen már nem egyeztek a jövőről alkotott elképzeléseik.

Lapozós Bocsi az előző poszthoz nem kerültek bele a képek. Zámbó Krisztián elárulta hogy érzi magát a szakítás óta. Sokáig nem találtam meg a számomra.

Krisztián Zámbó was born on March 9 1980 in Budapest Hungary. 2 hours agoA szakításról Krisztián az első napokon úgy nyilatkozott hogy barátságban váltak el ezért bár szomorú miatta nem érzi azt hogy összeomlana lelkileg.


Zambo Krisztian Edesem Official Image Clip Instagram Clip Official


Zambo Krisztian Psd Meg Nem Veszithetek Official Hd Studio Video Youtube Youtube Instagram Psd


Pin On Celeb


Zambo Krisztian Csillagod Ragyog Youtube Music Is Life Youtube


Mc Hawer Feat Zambo Krisztian Egy Jo Asszony


Zambo Krisztian X Norbee Ha Majd Nem Leszek Zambo Jimmy Feldolgozas Talk Show Jimmy Scenes


Zambo Krisztian X Norbee Ugye Nem Bantad Meg Zambo Jimmy Feldolgozas Youtube Character Fictional Characters Jimmy


Zambo Krisztian


Pin On Egyeb


Zambo Jimmy Es Orban Jozsi Lanyok Sziveben Lakom 2000 Music Concert Jimmy


Zambo Jimmy Almodj Kiralylany 2000 Youtube Youtube Music Concert


Zambo Krisztian Parja Smink Nelkul Ekkora A Kulonbseg Ha Zsuzsikan Egy Gramm Festek Sincs Fashion Class Ring Rings


Nalunk Forgatott Az Edes Elet Zambo Krisztian Kiprobalta A Felnott Balett Orainkat Movie Posters Movies Poster


Zambo Krisztian X Young G Egy Jo Asszony Mindent Megbocsat Official 4k Music Video Youtube Music Videos Music Youtube


Az X Faktor Miatt Ugrottak Egymasnak Zambo Jimmy Fiai Jimmy Up Shirt Button Up Shirts


Zambo Krisztian Bukott Diak 2014 Music Songs Singing Music


Tudod Az Igazsagot Hogy Mi Tortent Azon Az Ejszakan Zambo Jimmy Fia Osszetorten Mondta El Jimmy Video


Zambo Jimmy Ha Majd Nem Leszek Melletted En 2000 Youtube Music Is Life Music Youtube


Zambo Krisztian Gyere Gyere Gyorsan Music Is Life Singing Life

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1